Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Accesul pe care îl cere de la Google, ce nu include și cum îl retragi.
Rekorder poate vedea și gestiona doar fișierele pe care le creează în Google Drive. Nu poate vedea, deschide, lista sau modifica nimic altceva și cere acest acces doar când conectezi Google Drive pentru a salva înregistrări.
Când conectezi Google Drive, ecranul de consimțământ Google cere o singură permisiune pentru Drive: acces la fișierele și folderele pe care le creează Rekorder însuși. Este posibil ca Google să formuleze altfel pe ecranul lui. Google transmite și profilul de bază al contului pe care îl conectezi: ID-ul, adresa de e-mail, numele și linkul către poza de profil.
Autentificarea cu Google nu oferă Rekorder niciun acces la Drive. Accesul la Drive este o cerere separată. Apare doar când alegi să conectezi Drive și doar cât timp ai o sesiune activă în Rekorder. Dacă lași nebifată caseta Google Drive pe ecranul de consimțământ, conectarea eșuează. Încearcă din nou și las-o bifată.
Rekorder folosește accesul doar pentru Salvează o înregistrare în Google Drive și doar când i-o ceri tu:
Rekorder stochează datele conexiunii emise de Google, profilul de bază al contului conectat și, pentru fiecare înregistrare pe care o salvezi, linkul către copia ei, precum și starea și ora încărcării. Nu le partajează cu nimeni altcineva și nu le folosește pentru publicitate sau pentru antrenarea modelelor AI.
Poți face asta în Rekorder sau în contul tău Google.
Asta elimină accesul Rekorder la Google și șterge datele de conexiune stocate. Salvările noi se opresc. Ca să salvezi din nou în Drive, conectează-te din nou de pe același card.
Poți elimina accesul Rekorder și la myaccount.google.com/permissions. Rekorder nu mai poate salva în Drive. Cardul Google Drive afișează Necesită reconectare, împreună cu contul pentru care era făcută conexiunea, ca să știi pe care să îl reconectezi. Selectează Reconectează dacă vrei să salvezi din nou în Drive.
Copiile sunt ale tale. Deconectarea, eliminarea accesului în Google sau ștergerea unei înregistrări în Rekorder nu le șterge din Drive. Șterge-le din Drive dacă nu le vrei.
Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.