Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Află care limită ai depășit-o, apoi eliberează spațiu sau acoper-o cu un loc plătit - înainte să treacă cele 30 de zile.
Dacă vezi un banner care spune că mai ai câteva zile ca să te încadrezi din nou în limitele gratuite, ai două variante: ștergi înregistrări până ajungi sub ambele limite gratuite sau iei un loc plătit care le acoperă. Oricare dintre ele încheie perioada de grație. Ai la dispoziție 30 de zile, începând din ziua în care s-a încheiat locul plătit care îți acoperea înregistrările.
Cât timp rulează perioada de grație, poți în continuare să vizualizezi, să redai și să descarci tot. Când se termină, Rekorder poate șterge cele mai vechi înregistrări care nu sunt acoperite de niciun loc plătit, începând cu cele mai vechi și doar atât cât e nevoie ca să revii sub limite. Înregistrările șterse nu pot fi recuperate.
Planul gratuit are două limite: 60 de minute de timp de înregistrare și 1 GB de spațiu de stocare. Ambele se aplică întregului tău cont, nu unui singur spațiu de lucru. Bannerul din partea de sus a Bibliotecii îți arată cu cât ai depășit limita, de exemplu „200 MB peste cei 1 GB de spațiu de stocare” sau „12 minute peste cele 60 de minute de timp de înregistrare”. Poate menționa ambele limite.
Contează, pentru că soluția diferă:
Pentru mai multe detalii despre cum le deosebești, vezi Ce limită am atins: minutele sau spațiul de stocare?.
Când ștergi o înregistrare, îți recuperezi imediat minutele și spațiul de stocare ocupat de ea.
Nu trebuie să le ștergi pe cele cu insignă. Contează orice înregistrare ștearsă, atât timp cât nu e acoperită de un loc plătit. Când ajungi sub ambele limite, bannerul dispare, iar termenul limită se anulează.
Un loc plătit scutește înregistrările unui spațiu de lucru de limitele tale gratuite. Dacă înregistrările care îți consumă cota se află într-un spațiu de lucru în care ai un loc, ele nu se mai iau în calcul, iar perioada de grație se încheie. Ia din nou un loc în spațiul de lucru respectiv sau fă-i upgrade la Pro, dacă e al tău. Selectează Vezi planurile în banner ca să începi.
Un loc acoperă doar spațiul de lucru în care se află. Înregistrările din alte spații de lucru se iau în continuare în calcul pentru limitele tale gratuite.
Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.