Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Două rețete de permisiuni, una lângă alta, și ce poate face un vizualizator în fiecare caz.
Partajezi o înregistrare cu un client invitând adresa lui de e-mail (sau trimițându-i linkul), apoi dezactivând opțiunile pentru vizualizatori pe care nu vrei să le aibă. Partajezi cu echipa ta înregistrând într-un spațiu de lucru de echipă, unde colegii de echipă o pot deschide deja. În ambele cazuri, aceleași comutatoare din Setări decid ce pot face vizualizatorii.
Fiecare înregistrare nouă începe ca Privat. Nimeni în afară de tine și de colegii tăi de echipă (într-un spațiu de lucru de echipă) nu o poate deschide până când nu schimbi setările din Acces general, în fereastra de partajare.
Fila Setări din pagina video are aceste comutatoare. Toate sunt activate până când le schimbi.
| Setare | Când e activată, vizualizatorii pot | Când e dezactivată |
|---|---|---|
| Descărcare | Să descarce videoclipul și să-l salveze în propriul Google Drive, dacă sunt autentificați | Opțiunile de descărcare și de salvare în Drive dispar pentru vizualizatori |
| Transcriere | Să deschidă transcrierea | Panoul transcrierii pare gol, ca și cum înregistrarea n-ar fi fost transcrisă niciodată |
| Comentarii și emoji-uri | Să adauge comentarii și reacții cu emoji-uri | Văd o notificare că_comentariile sunt dezactivate atunci când încearcă să posteze |
| Număr de vizualizări | Să vadă câte vizualizări are înregistrarea | Contorul de vizualizări le este ascuns |
Încă două setări sunt doar ale tale:
Doar tu, în calitate de proprietar, poți adăuga sarcini.
De obicei, un client nu face parte din spațiul tău de lucru, așa că partajezi direct cu el. Tu alegi cât de strict controlezi cine o poate deschide.
Name <address> ca să incluzi și un nume), apoi selectează Invită. Va trebui să se autentifice cu aceeași adresă ca să poată viziona.Câteva lucruri la care să te aștepți:
Colegii de echipă nu au nevoie de invitație. Dacă înregistrezi într-un spațiu de lucru de echipă care are cel puțin doi membri activi, ceilalți membri îți pot deschide înregistrările, chiar și când Acces general este Privat.
Colegii de echipă sunt vizualizatori, nu proprietari. Comutatoarele de mai sus se aplică și lor, deci dacă dezactivezi Descărcare, colegii tăi nu vor mai putea descărca nici ei.
Dacă trebuie să oferi unui coleg mai mult decât vizionarea sau dacă spațiul de lucru în sine nu e încă configurat, vezi Configurează un spațiu de lucru de echipă de la zero și Proprietar, administrator și membru: ce poate face fiecare.
Dacă setările înregistrărilor tale rămân în cea mai mare parte aceleași, setează comutatoarele cum vrei, apoi selectează Setează ca implicite în fila Setări. Alegerile tale se aplică înregistrărilor viitoare, iar setările fiecărei înregistrări le poți schimba în continuare. Acces general nu face parte din setările implicite: fiecare înregistrare nouă începe ca Privat, iar accesul îl setezi de fiecare dată în fereastra Partajează. Vezi Setează valorile implicite de partajare pentru toate înregistrările viitoare.
Ca să oprești un client din a viziona, schimbă Acces general sau elimină adresa lui. Vezi Anulează partajarea sau retrage accesul cuiva.
Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.