Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.
Ce trebuie dezactivat mai întâi, unde se face asta și ce se întâmplă cu timpul pe care l-ai plătit.
Butonul Șterge-mi contul… din Setări → Ștergere rămâne dezactivat cât timp oricare dintre workspace-urile pe care le deții are un abonament Pro care se va reînnoi. Rekorder nu șterge un cont lăsând un abonament să te taxeze în continuare pentru el. Pentru a debloca butonul, dezactivează reînnoirea automată pentru fiecare dintre aceste workspace-uri. Apoi îți poți șterge contul imediat. Nu trebuie să aștepți încheierea perioadei plătite.
Când ceva te blochează, o notificare de deasupra butonului spune Dezactivează mai întâi reînnoirea automată și enumeră fiecare workspace care împiedică ștergerea, de exemplu „Acme se reînnoiește pe 3 octombrie 2026.” Sub listă, pagina spune Dezactivează reînnoirea automată de mai sus pentru a continua.
Contează doar workspace-urile pe care le deții. Un abonament Pro pe un workspace în care ești doar membru sau administrator nu te blochează.
Fă asta pentru fiecare workspace din listă:
Anularea reînnoirii este definitivă și nu poți relua un abonament anulat. Pentru a recupera Pro, ar trebui să te abonezi din nou. Pentru detalii complete, vezi Anulează un abonament și ce păstrezi.
Când anulezi reînnoirea, workspace-ul păstrează Pro până la sfârșitul perioadei plătite. Dacă îți ștergi apoi contul, timpul rămas se pierde și nu primești nicio rambursare. Pagina Ștergere arată asta pentru fiecare workspace afectat, de exemplu: „Acme are Pro până pe 3 octombrie 2026. Timpul rămas se pierde, fără rambursare.”
Dacă vrei să folosești restul timpului plătit, anulează acum reînnoirea și șterge-ți contul după ce se încheie Pro.
Înainte de a șterge, descarcă facturile de care ai nevoie. După ce contul este șters, nu le mai poți obține de la Rekorder. Vezi Găsește și descarcă facturile tale.
Îți trimitem pe e-mail un link de conectare — fără parolă.