menu
Centru de ajutor

Caută în ghiduri sau răsfoiește după ceea ce vrei să faci.

search
navigate_before Înapoi

Pot să-mi șterg singur contul?

Da, din Setări, cu o confirmare prin e-mail și o zi de așteptare.

Da. Îți poți șterge singur contul Rekorder din Setări, în fila Ștergere. Nu trebuie să contactezi asistența. Confirmi prin e-mail, iar apoi Rekorder așteaptă 24 de ore înainte să șteargă ceva, așa că ai timp să te răzgândești.

Cum funcționează

  1. Deschide Setări și selectează fila Ștergere.
  2. Apasă Șterge-mi contul…, scrie șterge tot și finalizează verificarea de securitate.
  3. Apasă Trimite-mi linkul de confirmare pe e-mail.
  4. Deschide e-mailul și accesează linkul în decurs de 60 de minute. Apoi apasă Da, șterge-mi contul.
  5. Rekorder te deconectează de peste tot și îți trimite pe e-mail data și ora la care va fi șters contul. Aceasta este la 24 de ore după ce ai confirmat.

Până când apeși Da, șterge-mi contul, nu este programat nimic și rămâi autentificat.

Dacă te răzgândești

Autentifică-te în cele 24 de ore. Rekorder te întreabă dacă vrei să anulezi ștergerea, iar tu apeși Păstrează-mi contul și autentifică-mă. După ce ștergerea a început, nu mai poate fi oprită. Vezi Anularea ștergerii contului.

Ce trebuie să știi înainte

Articole similare

error_outline
Sigla Rekorder
Înregistrează fila, fereastra sau ecranul și partajează videoclipul!
Folosind Rekorder.dev, ești de acord cu
Termenii de utilizare și Politica de confidențialitate
Asigură-te că respecți toate legile privind înregistrarea și că informezi participanții acolo unde este necesar.